HilverdaFlorist_2021_050

Vacature: Medewerker sales support

Fulltime/Parttime (32-40 uur) – MBO – Dwarsweg 15, De Kwakel

Wat ga je doen?

Als Medewerker Sales Support bij HilverdaFlorist zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat al onze verkooporders van A tot Z correct verwerkt worden. Je bent hierbij een betrouwbare partner voor onze klanten over de hele wereld maar ook voor je collega’s.

Je werkdag is afwisselend. Je voert verkooporders in, bevestigt deze naar jouw klanten en je behandelt vragen van je klanten. Dit doe je veelal per e-mail, maar je belt ook met je klanten. Je regelt, indien van toepassing, pro forma facturen en import permits en je bent er verantwoordelijk voor dat deze tijdig voor verzending ontvangen zijn.

Om jouw klanten van de juiste informatie over hun order te voorzien heb je nauwe contacten met de planningsafdeling, maar ook met onze Area Sales Managers en internationale agenten. Je ondersteunt de Area Sales Managers daar waar nodig. Ook heb je veel contact met de transportafdeling om de orders goed te versturen.

Je rapporteert aan de Manager Sales Support.

Wat wij je bieden

Samen met 5 collega’s (inclusief de manager) vorm jij de afdeling Sales Support. Een afdeling die als spin in het web fungeert voor het verwerken van al onze verkooporders en support biedt aan de Area Sales Managers. Met elkaar bedienen we al onze klanten

wereldwijd en verspreid over meer dan 100 landen. Iedere collega neemt een specifiek landenpakket voor zijn/haar rekening waarbij alle producten aan bod komen en we helpen elkaar indien nodig.

Bij HilverdaFlorist willen wij voorop lopen in de zich almaar verder ontwikkelende sierteeltsector en daar kun jij met jouw commerciële instelling aan bijdragen. Wij zijn een familiebedrijf waar we voor elkaar klaar staan met een prettige werksfeer in een no nonsens, open en eerlijke en platte organisatie.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;

 • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een functie voor 32 tot 40 uur in de week
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Glastuinbouw
 • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een jaarcontract, daarna bij goed functioneren, een contract voor onbepaalde tijd
 • De mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen
 • Deelname aan het pensioenfonds van de Glastuinbouw (BPL)
 • Reiskostenvergoeding
 • De mogelijkheid om deels flexibel te werken (in overleg)

HilverdaFlorist als jouw nieuwe werkgever

HilverdaFlorist richt zich op de veredeling, vermeerdering en ontwikkeling van een uitgebreid assortiment snijbloemen, potplanten en tuinplanten. Dit gebeurt met een sterke drive en focus op innovatie. HilverdaFlorist is dé leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal, geschikt voor elk klimaat en elke teeltbehoefte. Ons assortiment bestaat uit uitgangsmateriaal in jonge planten, zaden, stekken en weefselkweek.

Onze missie is simpel: uitblinken in alles wat we doen. Om dit te bereiken richten we ons op vier kernwaarden: innovatie, ambitie, partnerschap en betrouwbaarheid.  Het hoofdkantoor van HilverdaFlorist is gevestigd in De Kwakel. Hier in Nederland werken we met 150 mensen in een internationaal verband. Samen met onze andere vestigingen in Colombia, Kenia, India en Canada kan HilverdaFlorist alle klanten wereldwijd voorzien van de beste producten en advies.

Wat vragen wij van je?

Je vindt het leuk om met mensen over de hele wereld te communiceren en je hebt dan ook geen angst om de telefoon op te pakken. Jouw dag is goed als je je klanten blij hebt kunnen maken en je vindt het belangrijk om het gehele verkooporderproces goed af te handelen. Je bent een teamspeler,  je bent altijd bereid om je collega’s te helpen en denkt graag mee in het belang van het team. Verder ben je oplossings- en servicegericht en een nauwkeurige werker.

Daarnaast beschik je over:

 • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting
 • Ervaring op een sales support / commerciële binnendienstafdeling is niet persé nodig, maar wel een pré
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook van de Spaanse taal
 • Goede beheersing van Outlook en Excel, kennis van Navision is een pré

 

Geïnteresseerd? Reageer!

Reageer voor 31 augustus 2022. Stuur je cv en motivatiebrief aan Marije Buizer, HR Manager, via de e-mail, vacature@hilverdaflorist.com.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sabine van der Veen, Manager Sales Support. Dit kan telefonisch of per WhatsApp op 06 10 20 94 54 of via de e-mail, s.vanderveen@hilverdaflorist.com.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.

 

HilverdaFlorist_2021_077

Vacature: Veredelaar Limonium, Echinacea en Helleborus

Fulltime – WO/HBO – Dwarsweg 15, De Kwakel

 

Wat ga je doen?

Als Veredelaar Limonium, Echinacea en Helleborus bij HilverdaFlorist zorg jij ervoor dat onze gewassen worden doorontwikkeld en aan de continu veranderende vraag uit de (internationale) markt blijven voldoen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van kruising- en selectieprogramma’s voor Limonium, Echinacea en Helleborus..

Je bent dagelijks in de kassen te vinden en richt je naast de kruising- en selectieprogramma’s ook op het selecteren, beoordelen, registreren en kruisen. Een belangrijk deel van je werk zal dan ook in de kassen plaatsvinden. Houd er rekening mee dat dit fysiek wat van je vraagt.

Je stuurt een klein team van assistent veredelaars aan en rapporteert aan de manager R&D.

 

Wat wij je bieden

Je komt te werken in een jong en dynamisch team met 5 andere veredelaars. Ieder met een eigen aandachtsgebied. Maar met elkaar zorgen jullie ervoor dat onze gewassen tot de wereldtop behoren. Bij HilverdaFlorist willen wij voorop lopen in de zich almaar verder ontwikkelende sierteeltsector en daar kun jij aan bijdragen door goede eigenschappen te combineren in een plantenras of lijn en ons uitgangsmateriaal naar het volgende niveau te tillen. Bij ons krijg jij gelijk de verantwoordelijkheid voor het veredelingsprogramma van de jou toegewezen gewassen waardoor je snel stappen zet in je ontwikkeling.

Wij zijn een familiebedrijf waar we voor elkaar klaar staan met een prettige werksfeer in een no-nonsense, open en eerlijke en platte organisatie. Ontwikkeling vinden wij belangrijk en dit stimuleren wij ook door middel van training en opleiding.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;

 

  • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een functie voor 40 uur in de week;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Glastuinbouw;
  • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om 7 dagen (op fulltime basis) bij te kopen;
  • Een jaarcontract, daarna een contract voor onbepaalde tijd;
  • Deelname aan het pensioenfonds van de Glastuinbouw (BPL);
  • Reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid om incidenteel thuis te werken (in overleg);

 

HilverdaFlorist als jouw nieuwe werkgever

HilverdaFlorist richt zich op de veredeling en vermeerdering van een uitgebreid assortiment snijbloemen, potplanten en tuinplanten. Dit gebeurt met een sterke drive en focus op innovatie. HilverdaFlorist is dé leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal, geschikt voor elk klimaat en elke teeltbehoefte. Ons assortiment bestaat uit uitgangsmateriaal in zaden, stekken en weefselkweek.

Onze missie is simpel: uitblinken in alles wat we doen. Om dit te bereiken richten we ons op vier kernwaarden: innovatie, ambitie, partnerschap en betrouwbaarheid. Het hoofdkantoor van HilverdaFlorist is gevestigd in De Kwakel. Hier in Nederland werken we met ruim 150 mensen in een internationaal verband. Samen met onze andere vestigingen in Colombia, Kenia, India en Canada kan HilverdaFlorist alle klanten wereldwijd voorzien van de beste producten en advies.

 

Wat vragen wij van je?

Je bent een creatieve, innovatieve en praktische veredelaar met ‘groene’ vingers. Sierteelt is emotie en esthetisch en je houdt dan ook graag zelf in de gaten hoe jouw planten zich ontwikkelen en er uitzien. Je begrijpt hierbij dat uiteindelijk de commerciële belangen leidend zijn in het proces van productontwikkeling.

Verder ben je secuur, resultaatgericht, zelfstandig, kun je goed samenwerken en goed met mensen overweg en ben je communicatief vaardig.

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur in de richting van plantenveredeling, plantenbiotechnologie of plantenwetenschappen. Een afgeronde Masteropleiding is een pré;
 • Bij voorkeur enige werkervaring in de veredeling van sier- of groentegewassen;
 • Kennis van klassieke & moderne veredelingstechnieken.

 

Geïnteresseerd? Reageer!

Reageer voor 20 december 2022. Stuur je cv en motivatiebrief aan Marije Buizer, HR Manager, via de e-mail, vacature@hilverdaflorist.com.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Martin Beers, Manager R&D. Dit kan telefonisch of per WhatsApp op 06 13 06 87 45 of via de e-mail, m.beers@hilverdaflorist.com.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.

 

Ben je geïnteresseerd vul hieronder het volgende formulier in

 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 10 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
FvdS-51-FLORIST

Vacature: Medewerker Technische Dienst

Fulltime– MBO/HBO – Dwarsweg 15, De Kwakel

Wat ga je doen?

Als Medewerker Technische Dienst bij HilverdaFlorist ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van alle onderhoudsactiviteiten. Je lost zelfstandig storingen op en je voert (preventief) planmatig onderhoud uit aan productiemachines en apparatuur. Je biedt ondersteuning bij uitvoering van werkzaamheden door externe technische bedrijven en ziet erop toe dat dit goed gebeurt.

Heb jij veel ervaring en zie jij jezelf meer als Hoofd Technische Dienst? Ook dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

 

Wat wij je bieden

Je komt te werken in een leuk team en je mag je met alle facetten van de techniek binnen ons bedrijf bezig houden. Wij beschikken over een net nieuw gebouwd kassencomplex voorzien van zeer moderne werkmethoden en technieken en uiteraard voer jij hier ook het onderhoud voor uit. Je krijgt dan ook alle kans om hier te laten zien wat jij kunt.

Wij zijn een familiebedrijf waar we voor elkaar klaar staan met een prettige werksfeer in een no-nonsense, open en eerlijke en platte organisatie. We organiseren regelmatig leuke activiteiten met elkaar. Ontwikkeling vinden wij belangrijk en dit stimuleren wij ook door middel van training en opleiding.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;

 • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor 40 uur in de week;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Glastuinbouw;
 • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om 7 dagen (op fulltime basis) bij te kopen;
 • Een jaarcontract, daarna, bij goed functioneren, een contract voor onbepaalde tijd;
 • Deelname aan het pensioenfonds van de Glastuinbouw (BPL);
 • Reiskostenvergoeding conform de CAO Glastuinbouw;

 

HilverdaFlorist als jouw nieuwe werkgever

HilverdaFlorist richt zich op de veredeling en vermeerdering van een uitgebreid assortiment snijbloemen, potplanten en tuinplanten. Dit gebeurt met een sterke drive en focus op innovatie. HilverdaFlorist is dé leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal, geschikt voor elk klimaat en elke teeltbehoefte. Ons assortiment bestaat uit uitgangsmateriaal in zaden, stekken en weefselkweek.

Onze missie is simpel: uitblinken in alles wat we doen. Om dit te bereiken richten we ons op vier kernwaarden: innovatie, ambitie, partnerschap en betrouwbaarheid. Het hoofdkantoor van HilverdaFlorist is gevestigd in De Kwakel. Hier in Nederland werken we met ruim 150 mensen in een internationaal verband. Samen met onze andere vestigingen in Colombia, Kenia, India en Canada kan HilverdaFlorist alle klanten wereldwijd voorzien van de beste producten en advies.

 

Wat vragen wij van je?

Je raakt niet gestrest van vragen zoals: ‘Er lijkt kortsluiting te zijn in de machine, kun jij dit verhelpen?’ ‘Weet jij wanneer de onderhoudsmonteur voor de klimaatcomputer weer komt?’ ‘De waterdruk op de slang is niet goed, kun jij hier naar kijken?’.

Je hebt een technische achtergrond, bij voorkeur met kennis op mechanisch en elektrotechnisch gebied. Verder houd je van afwisseling, ben je stressbestendig, sociaal vaardig, resultaatgericht en kun je goed prioriteiten stellen.

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond richting elektrotechniek of mechanica;
 • Ongeveer 3 jaar ervaring met het onderhouden van installaties.

 

Geïnteresseerd? Reageer!

Reageer voor 20 december 2022. Stuur je cv en motivatiebrief aan Marije Buizer, HR Manager, via de e-mail, vacature@hilverdaflorist.com.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jeroen Ammerlaan, Teeltmanager Proces & Kwaliteit. Dit kan telefonisch of per WhatsApp op 06 82 05 97 07 of via de e-mail, j.ammerlaan@hilverdaflorist.com.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.

 

 

Ben je geïnteresseerd vul hieronder het volgende formulier in

 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 10 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.