HilverdaFlorist vacature Sales Support (1)

Vacature: Medewerker Sales Support

Fulltime/Parttime (32-40 uur) – MBO – Dwarsweg 15, De Kwakel

Maakt anderen helpen jou gelukkig, wil je graag werken in een internationaal bedrijf en ben je een échte teamspeler en ook nog commercieel ingesteld? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Sales Support bij HilverdaFlorist zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat al onze verkooporders van A tot Z correct worden verwerkt. Je bent hierbij een betrouwbare partner voor onze klanten over de hele wereld en natuurlijk voor je collega’s.

Ben jij op zoek naar een diverse functie? Dan is dit de baan voor jou! Je voert verkooporders in, bevestigt deze naar jouw klanten en helpt klanten met vragen. Dit doe je veelal per e-mail, maar je belt ook met je klanten en agenten. Je regelt, indien van toepassing, pro forma facturen en import permits en je bent er verantwoordelijk voor dat deze tijdig voor verzending ontvangen zijn.

Om jouw klanten van de juiste informatie te voorzien heb je nauwe contacten met de afdeling Planning, maar ook met onze Area Sales Managers, internationale agenten en natuurlijk ook met onze buitenlandse vestigingen. Je ondersteunt de Area Sales Managers daar waar nodig. Ook heb je veel contact met de afdeling Transport om de orders goed te versturen.

Je rapporteert aan de Manager Sales Support.

Over het team

Samen met 5 collega’s (inclusief de manager) vorm jij de afdeling Sales Support. Een afdeling die als spin in het web fungeert voor het verwerken van al onze verkooporders en support biedt aan de Area Sales Managers. Met elkaar bedienen we al onze klanten wereldwijd en verspreid over meer dan 100 landen. Iedere collega neemt een specifiek landenpakket voor zijn/haar rekening waarbij alle producten aan bod komen en we helpen elkaar indien nodig.

Wat wij je bieden

Bij HilverdaFlorist willen wij voorop lopen in de zich almaar verder ontwikkelende sierteeltsector en daar kun jij met jouw commerciële instelling aan bijdragen. Wij zijn een familiebedrijf waar we voor elkaar klaar staan met een prettige werksfeer in een no nonsens, open en eerlijke en platte organisatie.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;

 • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een functie voor 32 tot 40 uur in de week
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Glastuinbouw
 • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een jaarcontract, daarna bij goed functioneren, een contract voor onbepaalde tijd
 • De mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen
 • Deelname aan het pensioenfonds van de Glastuinbouw (BPL)
 • Reiskostenvergoeding
 • De mogelijkheid om deels flexibel te werken (in overleg)

HilverdaFlorist als jouw nieuwe werkgever

HilverdaFlorist richt zich op de veredeling, vermeerdering en ontwikkeling van een uitgebreid assortiment snijbloemen, potplanten en tuinplanten. Dit gebeurt met een sterke drive en focus op innovatie. HilverdaFlorist is dé leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal, geschikt voor elk klimaat en elke teeltbehoefte. Ons assortiment bestaat uit uitgangsmateriaal in jonge planten, zaden, stekken en weefselkweek.

Onze missie is simpel: uitblinken in alles wat we doen. Om dit te bereiken richten we ons op vier kernwaarden: innovatie, ambitie, partnerschap en betrouwbaarheid.  Het hoofdkantoor van HilverdaFlorist is gevestigd in De Kwakel. Hier in Nederland werken we met 150 mensen in een internationaal verband. Samen met onze andere vestigingen in Colombia, Kenia, India en Canada kan HilverdaFlorist alle klanten wereldwijd voorzien van de beste producten en advies.

Wat vragen wij van je?

Je vindt het leuk om met mensen over de hele wereld te communiceren en je hebt dan ook geen angst om de telefoon op te pakken. Jouw dag is goed als je je klanten blij hebt kunnen maken en je vindt het belangrijk om het gehele verkooporderproces goed af te handelen. Je bent een teamspeler,  je bent altijd bereid om je collega’s te helpen en denkt graag mee in het belang van het team en de organisatie. Verder ben je commercieel ingesteld, oplossings- en servicegericht en een nauwkeurige werker.

Daarnaast beschik je over:

 • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting
 • Ervaring op een sales support / commerciële binnendienstafdeling is niet persé nodig, maar wel een pré
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift en kennis van andere talen is een pré.
 • Goede beheersing van Outlook en Excel, kennis van Navision is een pré

 

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief aan Marije Buizer, HR Manager, via de e-mail, vacature@hilverdaflorist.com.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sabine van der Veen, Manager Sales Support. Dit kan telefonisch of per WhatsApp op 06 10 20 94 54 of via de e-mail, s.vanderveen@hilverdaflorist.com.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.