Kom in de Kas HilverdaFlorist

Kom in de Kas

Nederland – De Kwakel

01/04/2023
15:14 15:14

De 45e editie van Kom in de Kas vind plaats op zaterdag 1 april! HilverdaFlorist zal dit jaar deelnemen en opent de deuren van haar nieuwe productielocatie aan de Achterweg in De Kwakel. Ontdek de nieuwste technologie, leer alles over de ontwikkeling van nieuwe bloem- en plantsoorten én raak geïnspireerd door het kleurrijke assortiment.

Het thema van deze Kom in de Kas editie is “Groene Liefde”. Voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas. Kom jij ook langs?

Locatie: Achterweg 62, 1424 PR De Kwakel NL

Kom in de Kas - Groene liefde
HilverdaFlorist productie jong plantmateriaal

HilverdaFlorist focust zich op de selectie, veredeling en vermeerdering van snijbloemen, pot- en tuinplanten. Hier worden de eerste stappen gezet voor de bloemen van de toekomst. Staan deze over een paar jaar bij jou in de tuin of op tafel?

Het assortiment van HilverdaFlorist bestaat uit snijbloemen in Alstroemeria, Dianthus, Gerbera, Gypsophila, Helleborus, Limonium en Scabiosa. Op het gebied van pot-, en tuinplanten richt HilverdaFlorist zich op Alstroemeria, Dianthus, Echinacea, Gerbera, Helleborus en Salvia. Een lust voor het oog én insecten zoals vlinders en bijen.

Vanuit een nieuwe productielocatie vol innovatieve technologieën ontwikkelt HilverdaFlorist hoogwaardig jong plantmateriaal dat wereldwijd aan kwekers wordt geleverd. Vervolgens vindt u deze bij o.a. bloemisten en tuincentra.

De bloemen en planten worden ontwikkeld vanuit een sterke gedrevenheid en focus op innovatie. Het team met veredelaars doet er alles aan om sterke, resistente en duurzame producten te ontwikkelen zodat u hier optimaal van kunt genieten! Het team van HilverdaFlorist bestaat uit circa 150 medewerkers verspreid over 6,5 hectare.

Bekijk alle deelnemende locaties op 1 april in Aalsmeer hier

HilverdaFlorist jong plantmateriaal